Getuigenissen

“We zijn zeer tevreden over de presentatie van Wouter Torfs! Ook een dikke pluim voor Read My Lips zelf. U heeft mij steeds correct en tijdig geïnformeerd en ik werd ook steeds zeer vriendelijk bejegend.”

“Alles is andermaal heel vlot verlopen. We werken regelmatig samen met Read My Lips wanneer we op zoek zijn naar een inspirerende spreker en zijn hier zeer tevreden over. Over de ondersteuning van jullie dus enkel positieve ervaringen.”

Wij waren heel tevreden over de lezing van Annick De Wit en Christophe Deborsu. Ook over uw dienstverlening kan ik enkel positief zijn.

“De afspraken met Read My Lips zijn vlot en correct verlopen.”

“Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Read My Lips. Jullie hulp en flexibiliteit in het ganse proces was van goudwaarde en kan ik alleen maar op prijs stellen. Een heel positieve eerste ervaring. In de toekomst hoop ik zeker nog beroep te doen op jullie organisatie.”

“Alles is perfect verlopen, waarvoor dank! Jullie dienstverlening was top!”

“De aanwezige leidinggevenden uit twee Antwerpse woonzorgcentra en een revalidatieziekenhuis waren uiterst tevreden van Wouter Torfs. Ik zelf heb veel positieve reacties ontvangen en wil jullie Read My Lips ook uitdrukkelijk bedanken voor de aangename manier van werken. Echt fijn om zo samen te werken.”

“Alles is zeer vlot verlopen. Ook de dienstverlening van jullie uit verloop heel vlot, snelle antwoorden en voldoende informatie die steeds gegeven werd.”

Wat betreft de samenwerking met uw bureau, Read my Lips zijn wij ook heel tevreden. Bij een volgend event, zouden wij zeker opnieuw bij jullie aankloppen.

“We zijn helemaal positief over de samenwerking met Read My Lips zowel naar communicatie, praktische afspraken, ...”

“Over de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer tevreden. Zeer snel en zeer flexibel.”

“Het was niet de eerste keer dat we met Read My Lips samenwerkten en net zoals alle andere keren was het opnieuw een heel positieve ervaring. Op alle vlakken.”

De organisatie verliep erg vlot. We vonden makkelijk een gepaste datum. Kortom, een professionele en flexibele partner, een vlotte samenwerking!

“Oprecht dank voor de schitterende opvolging waarmee jullie ons omgeven en de geleverde inspanningen om ons steeds van nabij gevolgd te hebben in onze campagne. Een dergelijke goede service heb ik nog maar zelden meegemaakt. Proficiat en dank je wel voor je goede zorgen.”

“De lezing was bijzonder interessant en goed gebracht. Ook de service van Read My Lips was – alweer – vlekkeloos, waarvoor dank!”

‘Voor de Masterclass die we voor onze teamleiders – allemaal studenten – organiseerden, waren we op zoek naar een inspirerende spreker. Ik maakte me wat zorgen omdat we een vrij specifieke bedrijfscultuur en kritische studenten hebben, wat in het verleden al tot teleurstelling in sprekers had geleid. Maar Read My Lips wist op basis van een korte beschrijving van wat ik zocht een paar sprekers voor te stellen, en de spreker die we uiteindelijk kozen overtrof zelfs alle verwachtingen die ik na het telefoongesprek had. Een superfijne samenwerking die zeker nog wordt voortgezet!’

“We waren heel tevreden over de correcte en vlotte administratieve afhandeling door Read My Lips.”

“Ik heb absoluut geen negatieve opmerkingen over de dienstverlening van Read My Lips. De contacten verliepen zeer vlot en leuk en ik kreeg steeds snel alle informatie die ik nodig had. Ik heb jullie site zelfs al aan derden doorgegeven. Wij zijn een tevreden klant.”

“Over de diensteverlening van Read My Lips zijn we heel tevreden. We zullen in de toekomst nog heel graag van jullie diensten gebruik willen maken.”

“Altijd spannend om met een onbekende in zee te gaan. De samenwerking met Read My Lips is goed bevallen: plezierig contact en snelle, correcte afhandeling van gemaakte afspraken.”

“Over de service van Read My Lips ben ik ook zeker positief; bij vragen kreeg ik steeds snel reactie. Geen enkele aanmerking dus!”

“De keynote van Filip Van den Abeele op ons event voor een 300-tal supply chain managers was uitstekend. Voor de rest was ook de samenwerking met Read My Lips zoals we het graag hebben. Zeker het feit dat jullie goed weten wat de sprekers brengen en wat hun kennisdomeinen zijn is een troef.”

“ Read My Lips werkt snel en correct, niets dan lof!”

“De samenwerking met Read My Lips was voor ons zeker voor herhaling vatbaar. Steeds een snelle reactie op onze vragen, soepelheid in data/herzien van afspraken.”

“Wat de dienstverlening van Read My Lips betreft: deze is echt perfect. Alles verliep zoals afgesproken! Echt tof om met jullie team samen te werken, en dat maakt het voor ons ook makkelijker!”

“De dienstverlening van Read My Lips was optimaal! Het kon wat mij betreft niet beter. Heb geen enkele op-/bemerking. Proficiat!”

De lezing van Lien Willaert was zeer goed en een groot succes. Ook ben ik uiterst tevreden over de vlotte samenwerking met Read My Lips. Wat mij betreft zeker voor herhaling vatbaar.

“In de tussentijd is het al een aantal keren dat ik een moderator/spreker boek via jullie. De samenwerking en communicatie verlopen zeer goed. Doe zo verder.”

“De samenwerking met Read My Lips was een fijne ervaring, alles verliep vlot en vlekkeloos. In de toekomst werken we zeker nog samen met jullie.”

“Het was een boeiende avond met Johan D’Haeseleer en de timing werd vlekkeloos gerespecteerd. We gaan zeker nog met jullie samenwerken!”

“Wat betreft de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer positief. Het meedenken, organiseren en afhandelen was uitstekend. Nogmaals dank daarvoor. Ik zal zeker volgend jaar Read My Lips weer bezoeken in mijn zoektocht naar een spreker.”

“Over de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: zeer bereikbaar, helder in de communicatie, correct, snel en efficiënt. Professioneel kortom.”

“Over de samenwerking met Read My Lips kan ik enkel lovend zijn. Correcte opvolging en afhandeling. Wij zullen zeker niet aarzelen nog een beroep te doen op jullie."

“Het was ons genoegen met jullie te mogen samenwerken !”

“Dit is nu het tweede jaar dat we op jullie een beroep hebben gedaan voor het aantrekken van een geschikte spreker voor onze Algemene Vergadering. Ik heb eigenlijk niets aan te merken op de samenwerking. Net zoals vorig jaar werd de presentatie zeer gesmaakt. Nogmaals dank om van ons evenement mee een succes gemaakt te hebben.”

“De dienstverlening van Read My Lips is zeer efficiënt en correct.”

“In de aanloop naar het congres vind ik dat de communicatie met Read My Lips prima is verlopen. Vragen werden snel en goed beantwoord en alles lag vast in de mail, zodat ik het later ook nog kon nakijken. Ik ben dus zeer tevreden en mocht zich in de toekomst een gelegenheid voordoen dan zal ik weer graag met Read My Lips in zee gaan.”

“De contacten met Read My Lips verliepen, zakelijk, correct, transparant, maar zeker niet onpersoonlijk. Van harte dank voor de geleverde diensten.”

“Uw service en afspraken waren 100 % in orde."

“Wat betreft de dienstverlening van Read My Lips: deze was positief. De afhandeling van het dossier verliep vlot en op bijkomende vragen werd onmiddellijk een duidelijk antwoord geleverd. Vooral de bijkomende garantie dat we – bij eventuele afschaffing van het evenement door dreigingsniveau 4 in Brussel – konden terugvallen op het principe van ‘overmacht’ hebben we zeer geapprecieerd.”

“Wat de werking van Read My Lips betreft: website, contracten, contacten, opvolging … dit is allemaal goed. Ik zie eigenlijk geen verbeteringspunten, dus: houden zo!”

“De contacten met Read My Lips waren professioneel en kort op de bal. De website zit goed in elkaar.”

“Wat de communicatie en dienstverlening van Read My Lips betreft: deze was eveneens zeer goed. Afspraken werden volledig opgevolgd. Top! En vooral bedankt!”

“Fijne samenwerking met Read My Lips.”

« De lezing van Peter Bernaerts en de organisatie door jullie Read My Lips, was top !”

"We geven op alles een uitstekende en meer dan uitstekende score (zowel op de lezing van Wouter Torfs zelf als op de organisatie van Read My Lips).”

“Op de dienstverlening van Read My Lips heb ik geen opmerkingen. Alles werd goed opgevolgd en op vragen kreeg ik snel een antwoord. Ook op dat vlak dus een tevreden klant.”

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. De afspraken gaan vlot en snel!”

“We are very happy with the services of Read My Lips. Fast in organizing and following up our request(s). They know well their panel’s speakers and provide relevant advises in selecting the appropriate speaker.”

“Graag wil ik je laten weten dat de samenwerking met Read My Lips heel correct verliep. We kunnen hierop helemaal niets aanmerken.”

“De lezing van Ivo Mechels is prima verlopen en was zeer interessant. Dienstverlening Read My Lips is prima !”

"Wij hebben geen opmerkingen over de dienstverlening van Read My Lips, alles is vlot verlopen.”

“Alles is naar wens verlopen! Ik ben zeer tevreden met de dienstverlening van Read My Lips.”

“We zijn uiterst tevreden van de diensten van Read My Lips!”

“Vlekkeloze boeking met goede opvolging en snelle antwoorden. Een aanrader voor bedrijven.”

“De dienstverlening van Read My Lips was zeer professioneel. Geen verbeteringen mogelijk.”

“Wouter Torfs gaf een bezielende voordracht over Customer Experience op onze ACE Ideation Day. Een woord van dank ook voor de feilloze organisatie van Read My Lips: heel duidelijk en volledige communicatie, perfecte briefing en altijd bereikbaar via telefoon. Top!“

“De samenwerking met Read My Lips verliep uitstekend: bereikbaarheid, correcte informatie, … We houden jullie in ons achterhoofd naar volgende beleidsdagen als we nog eens een spreker zoeken. Alvast bedankt voor de fijne samenwerking.”

“Wij zijn uitermate tevreden over de presentatie van ons klantenevenement door Cynthia Reekmans. Ook de communicatie met Read My Lips liep correct en professioneel.”

“De boeking van de sprekers verliep administratief gezien zeer vlot: snelle antwoorden van de medewerkers van Read My Lips, een correcte elektronische afhandeling van de factuur en ook de briefing is efficiënt verlopen.”

“Zowel de spreker als Read My Lips krijgen van ons een 10 op 10. Het was fijn om met jullie samen te werken.”

“Weinig woorden maar alweer een topervaring met Read My Lips! Alles - van A tot Z - is prima verlopen. Ik kan echt niets aanhalen dat nog beter kan.”

“De lezing met Lien Willaert is zeer goed verlopen. Ook de regeling met jullie bureau verliep gesmeerd. Leuk om op die manier iets te organiseren. Dank je wel, dus.”

“Ik wil jullie van harte danken voor de zeer geslaagde keynote speech van Cedric Dumont. Bedankt ook aan Read My Lips om samen met mij te zoeken naar een gastspreker die aansluit op de beweging die we bij Asco hebben ingezet afgelopen jaar.”

“De avond is prima verlopen en de voorafgaande contacten waren bijzonder vriendelijk, correct en vlot. Het is de eerste maal dat we gebruik gemaakt hebben van Read My Lips in de zoektocht naar een moderator, en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

“Met Read My Lips hadden we een aangename en professionele samenwerking!”

“Wij kunnen unaniem zeggen dat we een topavond beleefd hadden. Geweldige gastspreker ! Contact met Read My Lips was vlekkeloos en zeer professioneel. Niets op aan te merken en als we in de toekomst nog zo een avond organiseren, zullen we zeker met jullie samenwerken.”

“Zoals steeds met Read My Lips, heel aangenaam samenwerken, zowel met de spreker als met de organisatie.”

“Read My Lips handelt zeer professioneel en correct. Dit geeft vertrouwen. Ook het meedenken om de juiste spreker te vinden in functie van het event heb ik weten te waarderen.”

“En oprecht Jan, met spijt in het hart. Jullie zijn werkelijk zeer professioneel, steeds bereikbaar, vriendelijk en bereidwillig. Steeds ook met een afwisselende vraag van organisaties en locaties. Ik vond het een erg fijne samenwerking.
Hartelijk dank daarvoor,”

“Wat betreft de dienstverlening met Read My Lips: zeer goed. Ook de administratieve afspraken met de dienst verliepen erg vlot. Het was tof om de administratieve voorbereiding zo vlot te kunnen laten verlopen.”

“Read My Lips levert een prima dienstverlening: jullie geven snelle reacties en zijn flexibel naar onze interne procedures toe.”

“Samenwerking met Read My Lips : zeer vriendelijk aan telefoon, direct antwoord op mails en goede communicatie over alles. Kortom: zeer tevreden.”

“De samenwerking met Read My Lips is uitstekend verlopen.”

“Over de samenwerking met Read My Lips ben ik absoluut tevreden. De communicatie verliep erg vlot. Zeker geen klagen over! Jullie mogen zeker nog opdrachten van ons verwachten!”

“Alles is prima verlopen. De door jullie aangebrachte spreker heeft een boeiend en aanstekelijk verhaal gebracht. Deze eerste ervaring met Read My Lips is dus zeer positief, bedankt voor de professionele samenwerking. We contacteren jullie zeker opnieuw bij een volgende gelegenheid."

De service van Read My Lips is goed. Het was de eerste keer dat ik op jullie beroep deed. Door omstandigheden was alles zeer dringend en ik heb zeer vlot alle informatie ontvangen en de boeking van de spreker kunnen maken. Jullie service was goed.

“Wij kunnen enkel lovend zijn over de dienstverlening van Read My Lips. Van het eerste telefonische contact tot de afhandeling na ons event is alles zeer vlot en professioneel afgehandeld. Read My Lips is makkelijk te bereiken, zowel telefonisch als via mail en vragen worden zeer snel beantwoord. Read My Lips denkt op eenvoudig verzoek mee na over de perfecte spreker/host die je event zou kunnen ondersteunen. Wat ons betreft, een absolute meerwaarde.”

“Ik kan alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met zowel het optreden van Guy Tegenbos als met jullie rol als bureau in deze. Volgende keer kloppen we dus weer bij jullie aan.”

“De ervaring met Read My Lips is zoals voorheen opnieuw heel goed verlopen!”

“Wij zijn heel erg tevreden over de samenwerking met Read My Lips. Jullie zorgden voor een vlotte begeleiding alsook verwerking. Dit verliep prima! Een heel fijn en aangenaam contact zowel per telefoon als per mail!”

“Wijzelf en de vele genodigden waren zeer tevreden over de presentatie van Filip Van den Abeele. Filip was ook een uur voor de start van het event aanwezig om zeker te zijn dat de presentatie goed zou verlopen. Ook het voor- en natraject zijn goed verlopen, inclusief de aanpassingen van de standaard presentatie. Ik heb dus geen bemerkingen op het gehele verloop. Ik ben zeer tevreden van jullie organisatie.”

Wij waren erg tevreden van Filip Van den Abeele zijn tussenkomst, zowel van zijn presentatie als van zijn optreden als moderator. Ook op de dienstverlening vanuit Read My Lips valt niets op te merken, integendeel. De communicatie verliep steeds vlot en aangenaam.

“Dienstverlening Read My Lips: dik oké. Onze contacten met hen zijn al elke keer correct en vlot verlopen.”

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. Ik ga zeker en vast nog beroep op jullie doen."

“Wij hebben al 2 keer samengewerkt met Read My Lips: vorig jaar om Ruben Mersch te boeken en dit jaar Nic Balthazar. Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening, alles is prima verlopen en de communicatie was duidelijk. Ook deze keer was de lezing een groot succes en voldeed helemaal aan de verwachtingen.”

“Het is ook niet de eerste keer dat wij een beroep doen op Read My Lips. We zijn zeer tevreden over het aanbod en jullie service.”

“De door jullie aangebrachte spreker was uitstekend. Ook naar de ondersteuning van jullie uit: perfect.”

Het contact met Read My Lips was over de hele lijn vlot en positief. Jullie zijn bereikbaar, reageren snel, volgen op. Jullie leveren ook voldoende info aan. Onder meer de teksten t.b.v. de uitnodiging en introductie vond ik een plus. Een aangename samenwerking waar ik niets op kan aanmerken.

“Wat betreft de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: er worden duidelijke, correcte en zakelijke afspraken nageleefd, zoals het hoort.”

“Ik ben zeer tevreden over de goede samenwerking met Read my Lips."

“Alles is naar wens verlopen. Jullie opvolging heb ik als zeer vlot en professioneel ervaren. Conclusie: een dikke 10 op 10 en klantentevredenheidsscore van 100%.”

“De lezing van Wouter Torfs was erg inspirerend. Ook liep de communicatie tussen ons en Read My Lips zeker heel vlot. Mochten wij in de toekomst nog een beroep willen doen op sprekers, dan zal ik zeker aan Read My Lips denken!”

“Alvast bedankt voor de fijne samenwerking.”

Alles is goed verlopen. Dank voor de goede dienstverlening.

“De afspraken met Read My Lips waren duidelijk en goed nageleefd. Er was telkens snel reactie!

“Ook de samenwerking met het bureau ‘Read my Lips’ is super vlot en correct verlopen. Als we in de toekomst nog eens een spreker nodig hebben zullen we zeker met een goed gevoel aan deze namiddag terugdenken en niet aarzelen om Bert Van Thilborgh terug te contacteren want dergelijke lezingen zijn zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!”

“Alles is uitstekend verlopen. De dienstverlening van Read My Lips was meer dan uitstekend!”