Leo Bormans

Spreker

Auteur van internationale bestseller ‘The World Book of Happiness’. Zijn nieuwe keynote ‘De kracht van geluk’ is een krachtig middel tegen burn-out.

Leo Bormans reist de wereld rond als ‘Ambassador of Happiness & Quality of Life. Hij is een inspirerende spreker en auteur van internationale bestsellers ‘The World Book of Happiness’ en ‘The World Book of Hope’. Leo Bormans adviseert ook diverse regeringen en bedrijven hoe ze het geluk bij hun respectievelijke onderdanen en medewerkers kunnen vergroten. Hij besteedt bijzondere aandacht aan geluk en welbevinden voor iedereen.

De kracht van geluk

HR, Bedrijfscultuur, Gezondheid en Burnout, Burn-out

Wat maakt ons precies gelukkig? Thuis, op het werk, in ons leven? Wetenschappelijk onderzoek toont ons concrete resultaten. Leo Bormans vertaalt dit naar concrete acties waarmee we op elk terrein aan de slag kunnen. Gelukkige en hoopvolle ondernemers en werknemers voelen zich goed in hun vel en zijn succesvoller op vele domeinen. Het goede nieuws is dat zowel geluk als hoop voor een deel ‘maakbaar’ zijn. We kunnen het leren. Leo Bormans geeft de aanzet tijdens deze verrassende lezing, die nauw aansluit bij de film.

No testimonial yet. Be the first!
Schrijf een getuigenis
Voertalen
Engels, Nederlands