Evelien Den Tandt

Spreker
Creativiteit en motivatie voor je organisatie.
Spelen& improviseren versterken teamgeest.

Improvisatiecoach Evelien Den Tandt (1976) leert managers en hun teams spelenderwijs hoe je constructief samenwerkt en positief communiceert.

Haar missie: mensen prikkelen en motiveren op een positieve manier. Ze deed dit eerder als barvrouw, wereldreizigster en leerkracht, maar schoolde zich in Canada als improvisatiecoach en vond zo gaandeweg de ideale tool om haar doel te bereiken. Ze brengt met improvisatieoefeningen mensen aan het lachen om hun een positieve attitude aan te leren.

De kracht van improvisatie

Na haar talenstudies, Germaanse, trok Evelien met de rugzak de wijde wereld in. Ze trok door Oost-Europa, Azië, Noord- en Latijns-Amerika, Oceanië en laafde zo haar dorst naar steeds nieuwe prikkels en onvoorziene omstandigheden. Tussendoor tapte ze frisse pinten en stond ze al eens voor de klas. Zo merkte ze dat routine niet aan haar besteed was.

Na vier jaren settelde ze zich in België. Ze gaf les aan kleuters, jongeren en volwassenen en ontdekte ondertussen het improvisatietheater. Ze volgde verschillende cursussen en trok uiteindelijk naar Canada voor een intensieve opleiding in de wereld van de improvisatie. Aan de International Summer School van het Loose Moose Theatre leerde ze de kneepjes van het vak.

Positieve vibes

"Blije en positieve mensen maken niet enkel een betere wereld, maar laten ook bedrijven groeien." Daarom stelt Evelien haar ervaring ter beschikking van ondernemingen en organisaties die de creativiteit en flexibiliteit van hun medewerkers willen aanboren. Ze haalt je uit je comfortzone, bevordert de interactiviteit in je team en wekt door haar energieke aanpak de beste positieve vibes op.
Evelien is ook de drijvende kracht achter het bedrijf Swiep. Waar Swiep passeert, komen mensen en structuren in beweging.

Evelien zet uw personeel in beweging

Evelien Den Tandt zet al haar talenten en haar enthousiasme in om mensen te laten lachen en de wereld met positieve prikkels te inspireren. Improvisatie is een katalysator voor creativiteit en motivatie. Improviseren impliceert een brede waaier aan vaardigheden die in uiteenlopende situaties van pas komen: luisteren, accepteren, redeneren, vertrouwen, loslaten, durven ... Improvisatie maakt mensen alert en open van geest en daagt hen uit tot een effectievere communicatie.

Bij improvisatie komt heel wat techniek kijken. Zonder een goede coaching lukt het niet en behaal je geen resultaten. Evelien Den Tandt werkt met uw werknemers, tot ze samen bergen verzetten of hun nieuwe, positieve skills reflexmatig verwerven.

Evelien Den Tandt leert mensen met een open blik en positieve ingesteldheid in het hier en nu te staan. Maar ze toont ook hoe je op een speelse manier people skills kan bijbrengen en teams motiveren. Wacht niet langer en take a swieping ride in de wereld van improvisatie. Evelien toont u de weg.

Pleidooi voor speeltijd op het werk

HR, Bedrijfscultuur, Creativiteit, Innovatie, Persoonlijke Ontwikkeling

Als je volwassen wordt, verleer je de kunst van het spelen. De speeltijd uit je kindertijd lijkt voorgoed voorbij. Nochtans is spelen een ideale remedie tegen te veel stress, tegen overvolle agenda’s, tegen slechte communicatie, tegen vastgeroeste werkpatronen. De voordelen en positieve effecten zijn ontelbaar.
Evelien vertelt hoe je creatieve speeltijd kan integreren op de werkvloer. Geef je medewerkers en collega’s een tweede adem. Verlaat uw comfortzone en verken met haar de wereld van het spelen in 10 stopplaatsen:
1. Spelen maakt ons blij.
2. Spelen vermindert stress.
3. Spelen is een antidepressivum.
4. Spelen verhoogt het energieniveau.
5. Spelen bevordert sociale en communicatieve vaardigheden.
6. Spelen traint leadership skills.
7. Spelen leert ons samenwerken.
8. Spelen bevordert productiviteit en effectiviteit.
9. Spelen stimuleert creativiteit en probleemoplossend denken.
10. Spelen opent de deur naar innovatie.

No testimonial yet. Be the first!
Schrijf een getuigenis
Voertalen
Engels, Nederlands