Ann De Bisschop

Spreker
3 G’s – enkel Gezonde, Gelukkige en Gemotiveerde collega’s gaan voor die extra mile
3 V’s – geef als manager Vrijheid en Vertrouwen en je krijgt Verantwoordelijk gedrag

Ann De Bisschop werkte meer dan 25 jaar in de media en bekleedde verschillende directiefuncties. Ze zette de radiozenders Qmusic en JOE succesvol op de kaart. Daarna is ze zich gaan toeleggen op het welzijn van de medewerkers van Medialaan. Ze zetelde er meer dan 15 jaar in het directiecomité bij Medialaan. Nadat ze eerst commercieel directeur was, werd ze nadien directeur radio, om finaal Wellbeing Director te worden voor de hele mediagroep. Ze beseft als geen ander dat het werkklimaat en -ritme in veel bedrijven een hoge tol eist. Volgens Ann kan het anders en beter. Met concrete tips en sterke eyeopeners toont ze medewerkers én leidinggevenden hoe ...
Ze brengt een keynote vol praktische tips voor Gezonde, Gelukkige, Gemotiveerde, Getalenteerde en Geïnformeerde medewerkers. Want enkel zo maak je het verschil en ben je als organisatie futureproof!

"Mijn passie voor mensen is altijd een van mijn sterktes geweest en daar wilde ik heel graag méér mee gaan doen. Met een doordacht en proactief welzijnsbeleid zorgde ik ervoor dat onze collega’s gezond, gelukkig en gemotiveerd zijn. Samen met HR & communicatie werkte ik ook op getalenteerd en geïnformeerd. Want ook dit is cruciaal binnen een welzijnsbeleid."

"Mijn welzijnsbeleid was gebaseerd op 3 pijlers: mentale balans, fysieke gezondheid en gezonde voeding. Met de ervaring en knowhow van bij Medialaan én de kennis uit de vele gesprekken met de experts uit mijn boek, inspireer ik nu vele bedrijven in binnen- en buitenland."

"Ik ben gepassioneerd door mensen en wil altijd het beste uit hen halen. Volgens mij zijn medewerkers het belangrijkste kapitaal voor elke onderneming. Daarom is investeren in het welzijn van de medewerkers geen overbodige luxe. Collega’s die zich goed voelen zullen voor die extra mile gaan en het verschil maken. En enkel met gelukkige medewerkers heb je tevreden klanten, mét 20% meer omzet als gevolg.”

Ann is een veel gevraagd keynotespeaker omwille van haar authentieke en sympathieke aanpak.

Aftellen naar maandag: hoe slimmer werken je gelukkiger en gezonder maakt

Nog nooit stond human capital zo hoog op de agenda als vandaag. Steeds meer bedrijven beseffen dat medewerkers het best functioneren wanneer ze zich goed in hun vel voelen. Je moet als bedrijfsleider of teamleader een visie hebben en een duidelijk beleid uitstippelen waarbij jouw medewerkers het beste uit zichzelf kunnen halen en op een gezonde manier hun prestaties optimaliseren. Gelukkige collega’s maken het verschil…

Met concrete tips en tricks en een glasheldere kijk op de zaak neemt Ann De Bisschop je mee in een verhaal dat je meteen zin geeft om anders aan de slag te gaan en met meer enthousiasme en energie de nieuwe werkweek aan te vatten.
Ann leert bedrijfsleiders, hr-managers, teamleiders en medewerkers hoe ze weerbaarder kunnen worden tegenover stress, hoe ze hun productiviteit kunnen verhogen, of ze multitasken absoluut moeten vermijden en waarom een olifant geen konijn is …

No testimonial yet. Be the first!
Schrijf een getuigenis
Voertalen
Engels, Frans, Nederlands