Waar staan we voor?

Missie

Read My Lips wil de evenementen van haar klanten naar een hoger niveau tillen door een brede waaier van inspirerende sprekers en kwaliteitsvolle presentatoren/moderatoren aan te bieden. De sprekers van Read My Lips willen hun toehoorders informeren, inzicht verschaffen en inspireren. Hiermee wil Read My Lips een bijdrage leveren aan het maatschappelijk debat en organisaties voeden met nieuwe ideeën.

Waarden

Klantvriendelijkheid

Read My Lips bedient haar klanten met de grootste zorg. Dit doen we door samen met onze klanten na te denken over de ideale match, een garantie te geven dat de door ons aangeleverde spreker/presentator van topkwaliteit is en tot slot door een fikse meerwaarde te betekenen in de hele arbeidsflow (snelheid en dus tijdwinst voor klant, ter beschikking stellen van onze ervaring en kennis van de markt, uitgebreide eigen exclusieve en meertalige portefeuille en sterke ad hoc dienstverlening dankzij uitgebreid netwerk).

There are two sides on every story

Er bestaan veel overtuigingen en invalshoeken. Read My Lips wil dit brede scala via haar sprekers aanbieden waarbij zowel pro als contra, mainstream and against mainstream worden aangeboden. We willen tevens een kanaal vormen waarlangs sprekers een podium kunnen vinden voor hun ideeën.

Back to basics

Voor Read My Lips staat directe interactie tussen spreker en toehoorder centraal. In deze tijden dat alles steeds sneller gaat en communicatie door de sociale media nog bondiger en snediger wordt, kiest Read My Lips bewust voor het opwaarderen van het gesproken woord: de spreker krijgt de nodige tijd om zijn of haar inzicht/mening/kennis naar toehoorders over te brengen. Het publiek kan rechtstreeks opmerkingen maken of bijkomende vragen stellen.