Témoignages

Het contact met Read My Lips was over de hele lijn vlot en positief. Jullie zijn bereikbaar, reageren snel, volgen op. Jullie leveren ook voldoende info aan. Onder meer de teksten t.b.v. de uitnodiging en introductie vond ik een plus. Een aangename samenwerking waar ik niets op kan aanmerken.

“Wat betreft de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer positief. Het meedenken, organiseren en afhandelen was uitstekend. Nogmaals dank daarvoor. Ik zal zeker volgend jaar Read My Lips weer bezoeken in mijn zoektocht naar een spreker.”

“Over de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: zeer bereikbaar, helder in de communicatie, correct, snel en efficiënt. Professioneel kortom.”

Alles is goed verlopen. Dank voor de goede dienstverlening.

“In de aanloop naar het congres vind ik dat de communicatie met Read My Lips prima is verlopen. Vragen werden snel en goed beantwoord en alles lag vast in de mail, zodat ik het later ook nog kon nakijken. Ik ben dus zeer tevreden en mocht zich in de toekomst een gelegenheid voordoen dan zal ik weer graag met Read My Lips in zee gaan.”

“De contacten met Read My Lips verliepen, zakelijk, correct, transparant, maar zeker niet onpersoonlijk. Van harte dank voor de geleverde diensten.”

Wij waren heel tevreden over de lezing van Annick De Wit en Christophe Deborsu. Ook over uw dienstverlening kan ik enkel positief zijn.

“Wat de communicatie en dienstverlening van Read My Lips betreft: deze was eveneens zeer goed. Afspraken werden volledig opgevolgd. Top! En vooral bedankt!”

“Fijne samenwerking met Read My Lips.”

“ Read My Lips werkt snel en correct, niets dan lof!”

“We are very happy with the services of Read My Lips. Fast in organizing and following up our request(s). They know well their panel’s speakers and provide relevant advises in selecting the appropriate speaker.”

“Graag wil ik je laten weten dat de samenwerking met Read My Lips heel correct verliep. We kunnen hierop helemaal niets aanmerken.”

“Het was een boeiende avond met Johan D’Haeseleer en de timing werd vlekkeloos gerespecteerd. We gaan zeker nog met jullie samenwerken!”

“Vlekkeloze boeking met goede opvolging en snelle antwoorden. Een aanrader voor bedrijven.”

“De dienstverlening van Read My Lips was zeer professioneel. Geen verbeteringen mogelijk.”

"On est toujours un peu inquiet de travailler avec une société pour la première fois, mais tout s'est très bien passé avec Read My Lips: contact sympathique et suivi rapide et correct de ce qui avait été convenu".

“De dienstverlening van Read My Lips is zeer efficiënt en correct.”

“Zowel de spreker als Read My Lips krijgen van ons een 10 op 10. Het was fijn om met jullie samen te werken.”

“Weinig woorden maar alweer een topervaring met Read My Lips! Alles - van A tot Z - is prima verlopen. Ik kan echt niets aanhalen dat nog beter kan.”

L'organisation fut très fluide. Nous avons facilement trouvé la date qui convenait. En deux mots, un partenaire flexible et professionnel, une excellente collaboration!

“De contacten met Read My Lips waren professioneel en kort op de bal. De website zit goed in elkaar.”

“Wij kunnen unaniem zeggen dat we een topavond beleefd hadden. Geweldige gastspreker ! Contact met Read My Lips was vlekkeloos en zeer professioneel. Niets op aan te merken en als we in de toekomst nog zo een avond organiseren, zullen we zeker met jullie samenwerken.”

Ce 9 novembre à 9 H, la responsable de « Read my lips » m’informe de l’hospitalisation du conférencier
que nous attendions à Virton l’après-midi. Deux heures plus tard, elle m’apprend qu’un conférencier
de même valeur et traitant d’un sujet proche quitte Bruxelles pour Virton. Cet incident nous
a confirmé le grand professionnalisme et l’efficacité de cet organisme capable de faciliter la tâche
des organisateurs de conférences : contacts aisés, intervenants de qualité, dossiers de presse fouillés, contrats clairs et précis.

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. De afspraken gaan vlot en snel!”

“Samenwerking met Read My Lips : zeer vriendelijk aan telefoon, direct antwoord op mails en goede communicatie over alles. Kortom: zeer tevreden.”

J’ai appelé Read my Lips « au secours », une semaine avant la date de notre événement Top 200 chez Carrefour Belgium. Ils ont pris le temps de nous écouter et ils ont parfaitement compris notre demande. Une fois le briefing confirmé, Read my Lips a réagi dans un temps record pour nous trouver un orateur qui devait parler d’un sujet très spécifique. Read my Lips nous a présenté plusieurs orateurs possibles, avec chaque fois une description des points forts et des points moins forts de l’orateur. De plus Read my Lips a fait un suivi tout au long du projet pour s’assurer que tout s’organise bien au niveau pratique. Le lendemain de l’événement Read my Lips a pris contact avec moi pour connaître notre avis sur l’orateur. Brèf, un excellent service au client !

“We zijn uiterst tevreden van de diensten van Read My Lips!”

“Ik kan alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met zowel het optreden van Guy Tegenbos als met jullie rol als bureau in deze. Volgende keer kloppen we dus weer bij jullie aan.”

“De lezing met Lien Willaert is zeer goed verlopen. Ook de regeling met jullie bureau verliep gesmeerd. Leuk om op die manier iets te organiseren. Dank je wel, dus.”

“De boeking van de sprekers verliep administratief gezien zeer vlot: snelle antwoorden van de medewerkers van Read My Lips, een correcte elektronische afhandeling van de factuur en ook de briefing is efficiënt verlopen.”

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. Ik ga zeker en vast nog beroep op jullie doen."

“De samenwerking met Read My Lips was een fijne ervaring, alles verliep vlot en vlekkeloos. In de toekomst werken we zeker nog samen met jullie.”

“Met Read My Lips hadden we een aangename en professionele samenwerking!”

“Ik ben zeer tevreden over de goede samenwerking met Read my Lips."

“Wat de werking van Read My Lips betreft: website, contracten, contacten, opvolging … dit is allemaal goed. Ik zie eigenlijk geen verbeteringspunten, dus: houden zo!”

“Read My Lips levert een prima dienstverlening: jullie geven snelle reacties en zijn flexibel naar onze interne procedures toe.”

“Ook de samenwerking met het bureau ‘Read my Lips’ is super vlot en correct verlopen. Als we in de toekomst nog eens een spreker nodig hebben zullen we zeker met een goed gevoel aan deze namiddag terugdenken en niet aarzelen om Bert Van Thilborgh terug te contacteren want dergelijke lezingen zijn zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!”

“Wij zijn uitermate tevreden over de presentatie van ons klantenevenement door Cynthia Reekmans. Ook de communicatie met Read My Lips liep correct en professioneel.”

“Wij kunnen enkel lovend zijn over de dienstverlening van Read My Lips. Van het eerste telefonische contact tot de afhandeling na ons event is alles zeer vlot en professioneel afgehandeld. Read My Lips is makkelijk te bereiken, zowel telefonisch als via mail en vragen worden zeer snel beantwoord. Read My Lips denkt op eenvoudig verzoek mee na over de perfecte spreker/host die je event zou kunnen ondersteunen. Wat ons betreft, een absolute meerwaarde.”

“Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Read My Lips. Jullie hulp en flexibiliteit in het ganse proces was van goudwaarde en kan ik alleen maar op prijs stellen. Een heel positieve eerste ervaring. In de toekomst hoop ik zeker nog beroep te doen op jullie organisatie.”

“De avond is prima verlopen en de voorafgaande contacten waren bijzonder vriendelijk, correct en vlot. Het is de eerste maal dat we gebruik gemaakt hebben van Read My Lips in de zoektocht naar een moderator, en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

“Dienstverlening Read My Lips: dik oké. Onze contacten met hen zijn al elke keer correct en vlot verlopen.”

“Over de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer tevreden. Zeer snel en zeer flexibel.”

De service van Read My Lips is goed. Het was de eerste keer dat ik op jullie beroep deed. Door omstandigheden was alles zeer dringend en ik heb zeer vlot alle informatie ontvangen en de boeking van de spreker kunnen maken. Jullie service was goed.

“Wat betreft de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: er worden duidelijke, correcte en zakelijke afspraken nageleefd, zoals het hoort.”

“Ik heb absoluut geen negatieve opmerkingen over de dienstverlening van Read My Lips. De contacten verliepen zeer vlot en leuk en ik kreeg steeds snel alle informatie die ik nodig had. Ik heb jullie site zelfs al aan derden doorgegeven. Wij zijn een tevreden klant.”

Wij waren erg tevreden van Filip Van den Abeele zijn tussenkomst, zowel van zijn presentatie als van zijn optreden als moderator. Ook op de dienstverlening vanuit Read My Lips valt niets op te merken, integendeel. De communicatie verliep steeds vlot en aangenaam.

“De afspraken met Read My Lips waren duidelijk en goed nageleefd. Er was telkens snel reactie!

“Wat de dienstverlening van Read My Lips betreft: deze is echt perfect. Alles verliep zoals afgesproken! Echt tof om met jullie team samen te werken, en dat maakt het voor ons ook makkelijker!”