Cynthia Reekmans

Présentateur
La traduction en français n'est pas disponible.

Cynthia Reekmans is de perfecte gastvrouw voor uw event. Als presentatrice en moderator paart ze een perfecte talenkennis aan een groot naturel. In 2005, op het einde van haar studies Romaanse, werd ze verkozen tot Miss Belgian Beauty. Al snel werd ze leading lady van TV Limburg. Interviewen en modereren is haar vak, en ze doet dit even makkelijk in het Frans en in het Nederlands als in het Engels. Presentaties en productlanceringen bereidt ze even professioneel voor als haar debatten. Een garantie voor een aangenaam en geslaagd event.

Van jongsaf aan

Dat Cynthia Reekmans (1982) ooit in de media terecht zou komen, stond in de sterren geschreven. Al heel jong stond ze graag voor een publiek. Ze speelde toneel en deed intensief aan ballet (klassiek en jazz), met een showgroep trad ze op in heel Vlaanderen. Eerst wilde ze de theaterwereld in, en probeerde de Studio Herman Teirlinck. Maar uiteindelijk ging ze Romaanse talen studeren aan de KU Leuven. Een grondige taalopleiding die haar goed van pas komt in haar presentatiewerk.

Eerste stappen in de media

In haar laatste jaar in Leuven, in 2005 nam Cynthia deel aan Miss Belgian Beauty. Enkele maanden later werd ze als 14de Miss Belgian Beauty gekroond. In de eregalerij van deze miss-verkiezing vertoeft Cynthia Reekmans in het gezelschap van ondermeer Rani De Coninck, Els Tibau, Eveline Hoste en Zsofi Horvath.

Zodra ze haar diploma had behaald zette ze de logische stap naar de media, eerst als studiogast in verschillende talkshows en als eregast in het Swingpaleis en enkele quizzen.

Leading lady

In 2007 is Cynthia voor TV Limburg gaan werken en ze groeide snel door als de leading lady van de regionale zender. Tot april 2015 was ze het gezicht van het druk bekeken programma 'StudioTVL'. Het was een perfecte leerschool om de kunst van het interviewen onder de knie te krijgen en de kneepjes van het presentatievak te leren. Naar aanleiding van de laatste uitzending van het programma vertelde Cynthia aan Het Belang van Limburg: “StudioTVL heeft mijn leven veranderd. De uitzending waar ik de beste herinnering aan heb, was die waarin zowel Kim Clijsters als Marco Borsato te gast waren. Ik heb ook een gouden plaat mogen overhandigen aan Axelle Red, en ik heb er vriendschappen aan overgehouden, zoals met Lindsay.” Nu is ze op TVLimburg nog altijd het gezicht van TVL Wonen en TVL Beauty.

Perfectionisme en elegantie

Cynthia staat bekend voor haar perfectionisme en goed voorbereide presentaties. Ze heeft een schat aan ervaring door de talloze bedrijfspresentaties, debatten, productlanceringen, congressen en awarduitreikingen die ze professioneel in goede banen leidt. Presenteren zit haar in het bloed. Naast haar talenkennis paart ze een grote nieuwsgierigheid aan natuurlijke spontaniteit en elegantie. Ze voelt zich thuis in de meest uiteenlopende onderwerpen, van sport tot politiek, van techniek tot welzijn. Tegelijk houdt ze de vinger aan de pols van het bedrijfsleven. Zo deden sterbedrijven of organisaties als Carglass, Audi, JBC, Bizidee, Rabobank, Unizo, Voka , VKW, Confederatie Bouw Limburg naast vele anderen een beroep op haar diensten.

Professioneel

Met Cynthia Reekmans wordt Uw event door een professionele gastvrouw ingeleid, doktert ze samen met u de perfecte formule uit voor een geslaagde avond en doet ze voor Uw publiek een langer interview, leidt ze een debat of presenteert ze een innovatie van Uw bedrijf. Cynthia is perfect tweetalig (Nederlands en Frans), ook presentaties in het Engels zijn mogelijk.

No testimonial yet. Be the first!
Ajouter un témoignage
Langues de prestation
Anglais, Français, Néerlandais