Testimonials

“De dienstverlening van Read My Lips is zeer efficiënt en correct.”

“Zowel de spreker als Read My Lips krijgen van ons een 10 op 10. Het was fijn om met jullie samen te werken.”

“Weinig woorden maar alweer een topervaring met Read My Lips! Alles - van A tot Z - is prima verlopen. Ik kan echt niets aanhalen dat nog beter kan.”

“De contacten met Read My Lips waren professioneel en kort op de bal. De website zit goed in elkaar.”

“Wij kunnen unaniem zeggen dat we een topavond beleefd hadden. Geweldige gastspreker ! Contact met Read My Lips was vlekkeloos en zeer professioneel. Niets op aan te merken en als we in de toekomst nog zo een avond organiseren, zullen we zeker met jullie samenwerken.”

“Zoals steeds met Read My Lips, heel aangenaam samenwerken, zowel met de spreker als met de organisatie.”

The organisation was easy going. We rapidly found the right date for our event. In short, a flexibel en professional partner, an excellent collaboration!

“We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. De afspraken gaan vlot en snel!”

“Samenwerking met Read My Lips : zeer vriendelijk aan telefoon, direct antwoord op mails en goede communicatie over alles. Kortom: zeer tevreden.”

“De samenwerking met Read My Lips is uitstekend verlopen.”

“De lezing met Lien Willaert is zeer goed verlopen. Ook de regeling met jullie bureau verliep gesmeerd. Leuk om op die manier iets te organiseren. Dank je wel, dus.”

“We zijn uiterst tevreden van de diensten van Read My Lips!”

“Ik kan alleen maar zeggen dat we heel tevreden zijn met zowel het optreden van Guy Tegenbos als met jullie rol als bureau in deze. Volgende keer kloppen we dus weer bij jullie aan.”

“De ervaring met Read My Lips is zoals voorheen opnieuw heel goed verlopen!”

“Ik heb reeds enkele malen van jullie diensten gebruik mogen maken, steeds een zeer positieve ervaring! Dank voor de schitterende organisatie en tot binnenkort!”

“De boeking van de sprekers verliep administratief gezien zeer vlot: snelle antwoorden van de medewerkers van Read My Lips, een correcte elektronische afhandeling van de factuur en ook de briefing is efficiënt verlopen.”

“Ik ben zeer tevreden over de samenwerking met Read My Lips. Ik ga zeker en vast nog beroep op jullie doen."

“Wij hebben al 2 keer samengewerkt met Read My Lips: vorig jaar om Ruben Mersch te boeken en dit jaar Nic Balthazar. Wij zijn zeer tevreden over jullie dienstverlening, alles is prima verlopen en de communicatie was duidelijk. Ook deze keer was de lezing een groot succes en voldeed helemaal aan de verwachtingen.”

“De samenwerking met Read My Lips was een fijne ervaring, alles verliep vlot en vlekkeloos. In de toekomst werken we zeker nog samen met jullie.”

“Met Read My Lips hadden we een aangename en professionele samenwerking!”

“Ik ben zeer tevreden over de goede samenwerking met Read my Lips."

“Alles is naar wens verlopen. Jullie opvolging heb ik als zeer vlot en professioneel ervaren. Conclusie: een dikke 10 op 10 en klantentevredenheidsscore van 100%.”

“Wat de werking van Read My Lips betreft: website, contracten, contacten, opvolging … dit is allemaal goed. Ik zie eigenlijk geen verbeteringspunten, dus: houden zo!”

“Read My Lips levert een prima dienstverlening: jullie geven snelle reacties en zijn flexibel naar onze interne procedures toe.”

“Ook de samenwerking met het bureau ‘Read my Lips’ is super vlot en correct verlopen. Als we in de toekomst nog eens een spreker nodig hebben zullen we zeker met een goed gevoel aan deze namiddag terugdenken en niet aarzelen om Bert Van Thilborgh terug te contacteren want dergelijke lezingen zijn zeker voor herhaling vatbaar! Bedankt!”

“Alles is uitstekend verlopen. De dienstverlening van Read My Lips was meer dan uitstekend!”

“Wij zijn uitermate tevreden over de presentatie van ons klantenevenement door Cynthia Reekmans. Ook de communicatie met Read My Lips liep correct en professioneel.”

“Wij kunnen enkel lovend zijn over de dienstverlening van Read My Lips. Van het eerste telefonische contact tot de afhandeling na ons event is alles zeer vlot en professioneel afgehandeld. Read My Lips is makkelijk te bereiken, zowel telefonisch als via mail en vragen worden zeer snel beantwoord. Read My Lips denkt op eenvoudig verzoek mee na over de perfecte spreker/host die je event zou kunnen ondersteunen. Wat ons betreft, een absolute meerwaarde.”

“Ik ben heel tevreden over de dienstverlening van Read My Lips. Jullie hulp en flexibiliteit in het ganse proces was van goudwaarde en kan ik alleen maar op prijs stellen. Een heel positieve eerste ervaring. In de toekomst hoop ik zeker nog beroep te doen op jullie organisatie.”

“Alles is perfect verlopen, waarvoor dank! Jullie dienstverlening was top!”

“De avond is prima verlopen en de voorafgaande contacten waren bijzonder vriendelijk, correct en vlot. Het is de eerste maal dat we gebruik gemaakt hebben van Read My Lips in de zoektocht naar een moderator, en voor mij zeker voor herhaling vatbaar. Bedankt voor de fijne samenwerking!”

“Dienstverlening Read My Lips: dik oké. Onze contacten met hen zijn al elke keer correct en vlot verlopen.”

“Over de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer tevreden. Zeer snel en zeer flexibel.”

“Het was niet de eerste keer dat we met Read My Lips samenwerkten en net zoals alle andere keren was het opnieuw een heel positieve ervaring. Op alle vlakken.”

De service van Read My Lips is goed. Het was de eerste keer dat ik op jullie beroep deed. Door omstandigheden was alles zeer dringend en ik heb zeer vlot alle informatie ontvangen en de boeking van de spreker kunnen maken. Jullie service was goed.

“Wat betreft de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: er worden duidelijke, correcte en zakelijke afspraken nageleefd, zoals het hoort.”

“Ik heb absoluut geen negatieve opmerkingen over de dienstverlening van Read My Lips. De contacten verliepen zeer vlot en leuk en ik kreeg steeds snel alle informatie die ik nodig had. Ik heb jullie site zelfs al aan derden doorgegeven. Wij zijn een tevreden klant.”

“Over de diensteverlening van Read My Lips zijn we heel tevreden. We zullen in de toekomst nog heel graag van jullie diensten gebruik willen maken.”

Wij waren erg tevreden van Filip Van den Abeele zijn tussenkomst, zowel van zijn presentatie als van zijn optreden als moderator. Ook op de dienstverlening vanuit Read My Lips valt niets op te merken, integendeel. De communicatie verliep steeds vlot en aangenaam.

“De afspraken met Read My Lips waren duidelijk en goed nageleefd. Er was telkens snel reactie!

“Wat de dienstverlening van Read My Lips betreft: deze is echt perfect. Alles verliep zoals afgesproken! Echt tof om met jullie team samen te werken, en dat maakt het voor ons ook makkelijker!”

“De dienstverlening van Read My Lips was optimaal! Het kon wat mij betreft niet beter. Heb geen enkele op-/bemerking. Proficiat!”

Het contact met Read My Lips was over de hele lijn vlot en positief. Jullie zijn bereikbaar, reageren snel, volgen op. Jullie leveren ook voldoende info aan. Onder meer de teksten t.b.v. de uitnodiging en introductie vond ik een plus. Een aangename samenwerking waar ik niets op kan aanmerken.

“Wat betreft de dienstverlening van Read My Lips ben ik zeer positief. Het meedenken, organiseren en afhandelen was uitstekend. Nogmaals dank daarvoor. Ik zal zeker volgend jaar Read My Lips weer bezoeken in mijn zoektocht naar een spreker.”

“Over de samenwerking met Read My Lips kan ik kort zijn: zeer bereikbaar, helder in de communicatie, correct, snel en efficiënt. Professioneel kortom.”

Alles is goed verlopen. Dank voor de goede dienstverlening.

“In de aanloop naar het congres vind ik dat de communicatie met Read My Lips prima is verlopen. Vragen werden snel en goed beantwoord en alles lag vast in de mail, zodat ik het later ook nog kon nakijken. Ik ben dus zeer tevreden en mocht zich in de toekomst een gelegenheid voordoen dan zal ik weer graag met Read My Lips in zee gaan.”

“De contacten met Read My Lips verliepen, zakelijk, correct, transparant, maar zeker niet onpersoonlijk. Van harte dank voor de geleverde diensten.”

Wij waren heel tevreden over de lezing van Annick De Wit en Christophe Deborsu. Ook over uw dienstverlening kan ik enkel positief zijn.

“Wat de communicatie en dienstverlening van Read My Lips betreft: deze was eveneens zeer goed. Afspraken werden volledig opgevolgd. Top! En vooral bedankt!”

“Fijne samenwerking met Read My Lips.”

“ Read My Lips werkt snel en correct, niets dan lof!”

“We are very happy with the services of Read My Lips. Fast in organizing and following up our request(s). They know well their panel’s speakers and provide relevant advises in selecting the appropriate speaker.”

“Graag wil ik je laten weten dat de samenwerking met Read My Lips heel correct verliep. We kunnen hierop helemaal niets aanmerken.”

“Het was een boeiende avond met Johan D’Haeseleer en de timing werd vlekkeloos gerespecteerd. We gaan zeker nog met jullie samenwerken!”

“Vlekkeloze boeking met goede opvolging en snelle antwoorden. Een aanrader voor bedrijven.”

“De dienstverlening van Read My Lips was zeer professioneel. Geen verbeteringen mogelijk.”